Stort indendørs lager på vores hovedsæde i Aabenraa

Alt i slid- og reservedele

Alt i slid- og reservedele

KONTAKT OS

Meldgaard Handel A/S har et stort lager af slid- og reservedele. Vi har som udgangspunkt sliddele til vores egne produkter som er Terex Finlay, Terex Ecotec,  Rockster, Portafill og Backers. Derudover lagerfører vi også slid- og reservedele til andre produkter på det danske marked.

Som kunde hos Meldgaard Handel A/S kan man altid forvente slagler med maksimal levetid, så tiden ude ved maskinerne kan benyttes produktivt. Ud over sliddele til knusere, tilbyder vi dele til andre typer maskiner i branchen, heriblandt sliddele til sorteringsanlæg.

Vi vil til enhver tid gøre vores yderste for at rådgive og vejlede kunden, så der findes den bedst mulige løsning med henblik på at levere de helt rigtige sliddele til lige netop den opgave som knuseren eller sorteranlægget står overfor at skulle løse. Om det er varer til eget lager eller en specifik kundeordre, så er vores gode og tætte samarbejde med vores underleverandører rundt om i verden med til at sikre levering til den aftalte tid og forventede kvalitet.

Vi ved hvor vigtig tillid og god service er i denne branche, ikke mindst når man snakker om sliddele. Derfor er netop også disse faktorer af afgørende betydning i den daglige kontakt med vores kunder.

KONTAKT OS

Meldgaard Handel A/S har et stort lager af slid- og reservedele. Vi har som udgangspunkt sliddele til vores egne produkter som er Terex Finlay, Terex Ecotec, Rockster, Portafill og Backers. Derudover lagerfører vi også slid- og reservedele til andre produkter på det danske marked.

Naturligvis tilbyder Meldgaard Handel A/S service på vores maskiner, ud over egne montører samarbejder vi i hele Danmark med udvalgte værksteder, som har de rette kompetencer!