Meldgaard Handel

– En aktiv partner

Medlem af:

Maskinleverandørerne

Meldgaard Handel A/S har siden 90’erne specialiseret sig i anlæg til nedbrydning, knusning of sortering af affald og naturmaterialer. Vores udvalg af maskiner til industrien er løbende blevet opdateret og udvidet, så vi i dag har anlæg fra nogle af de mest innovative og professionelle agenturer indenfor branchen.

Vi har siden starten fulgt den hastige udvikling og derved opbygget en værdifuld erfaring, som sikrer et meget højt serviceniveau og en grundig rådgivning. Da Meldgaard Gruppen selv arbejder med affaldshåndtering, har vi en omfattende intern ekspertise, som vi drager stor nytte af i en branche, hvor rådgivning af kunderne er meget vigtig. Det kræver en dyb indsigt i markedet at sikre, at kunden får det rigtige anlæg med de rigtige egenskaber og den rigtige kapacitet.

Om det er sorteringsanlæg til kompost, muld, brokker, asfalt, slagge, sten og grus eller affald har vi en løsning. Hvis opgaven er at knuse eller neddele armeret beton, asfalt, tegl, skærver, natursten, affaldstræ, have/park affald mv. er vi ligeledes specialiserede i at tilbyde den rigtige løsning.

Meldgaard Handel er et af selskaberne i Meldgaard A/S, hvor også Meldgaard Pet, Meldgaard Hydraulik og Meldgaard Greenline hører under. Her sælger vi alt fra kæledyrsprodukter og lastbilhydraulik til blæsemidler og nedbrydningsmaskiner.

– En del af Meldgaard Gruppen

Meldgaard Gruppen er en privatejet virksomhed fra 1970, som består af 18 selvstændige afdelinger hovedsageligt fordelt på selskaberne Meldgaard A/S, Meldgaard Miljø A/S og Meldgaard Transport A/S. Fælles nøgleord for hele koncernen er kvalitet, service og fri omgangstone. Til at understøtte selskaberne, har vi en professionel stab bl.a. bestående af specialister inden for HR, indkøb, jura, kvalitet, IT, markedsføring og økonomi.

Meldgaard Miljø A/S blev etableret tilbage i 1989. Selskabet er i dag delt op i tre forskellige afdelinger; Restprodukter, Erhvervsaffald og Dagrenovation.
Dagrenovationen har eksisteret siden 1976. Vi står vi for indsamling af dagrenovation hos ca. 20 % af alle husstande i Danmark.
Erhvervsaffald har stor erfaring med at finde den bedste affaldsløsning til enhver virksomhed. Vi har et stort udvalg af containere og kommer og tømmer dem, når du har behov for det. Vi hjælper med miljørigtig indsamling, sortering og genanvendelse af din virksomheds affald.
I Restprodukter tager vi os primært af slagger og forurenet jord, men på miljøcentrene varetager vi mange typer affald, eksempelvis beton, tegl og brokker, plast samt jern og metal. Det er på disse centre vi håndterer forurenet jord. Du kan læse mere om forurenet jord og de andre affaldsfraktioner her.
Hos Meldgaard Miljø A/S har du som erhvervsdrivende mulighed for at aflevere din virksomheds affald på et af vores miljøcentre. Vi har miljøcentre i AabenraaMarstrup og Kolding.

Du kan læse meget mere om Meldgaard og de forskellige afdelinger her.