Om Meldgaard Handel

En aktiv partner

Ved at vi i mere end 20 år har fulgt den hastige udvikling har vi opbygget en værdifuld erfaring, som sikrer et meget højt serviceniveau og en grundig rådgivning. Da Meldgaard Gruppen selv arbejder med affaldshåndtering, har vi en omfattende intern knowhow, som vi drager stor nytte af i en branche, hvor rådgivning af kunderne er meget vigtig. Det kræver en dyb indsigt i markedet at sikre, at kunden får det rigtige anlæg med de rigtige egenskaber og den rigtige kapacitet.

Vi er ligesom resten af organisationen meget opmærksomme på vores sociale ansvar, og er ofte involveret i rådgivning og levering af maskiner til katastroferamte områder i udlandet bl.a. til Haiti efter jordskælvet i 2010. Derudover har vi gennemført flere udviklingsprojekter bl.a. i de baltiske lande og i Kosovo, hvor der har været et behov for knusning af nedbrydningsmaterialer efter krigshandlinger.

KONTAKT OS

En del af Meldgaard Gruppen

Med hovedsæde i Aabenraa

Meldgaard Gruppen er en familieejet virksomhed fra 1970, som består af 14 selskaber fordelt på områderne handel, transport og miljø. Fælles nøgleord for hele koncernen er kvalitet, service og fri omgangstone. Til at understøtte selskaberne, har vi bl.a. en professionel stab bestående af specialister inden for HR, indkøb, jura, kvalitet, IT, markedsføring og økonomi.

Læs mere om Meldgaard gruppen
Job i Meldgaard gruppen